Kulturresor

KULTUR

RESOR

AKTUELLA RESEPROGRAM


Skräddarsydda resor för den vetgirigeGobban's Culture Services arbetar för att erbjuda ett brett urval av resor till vackra och fascinerande länder utanför allfarvägarna, fulla av kulturmöten. Alla resor arrangeras i samarbete med etablerade och väl betrodda lokala partners och utgår från Landvetters flygplats.


Det bästa av Georgien


Upplev storslagen natur - från snötäckta bergstoppar till badstränder och teodlingar, de urgamla klostren, maten och gästfria människorna. Med både svensk och georgisk reseledare. Vi börjar i den gemytliga huvudstaden Tbilisi och avslutar i den moderna kuststaden Batumi vid Svarta havskusten. 


Anmälan fortfarande öppen.


Iran - Centrala ökenområdena


Vi inleder med en dag i storstaden Teheran. Kontrasten blir knappast större än när vi reser vidare till centrala Irans vidsträckta och fridfulla öknar och de säregna städerna vid dess utkant. Flyget går direkt från Göteborg till Teheran och resan sker tillsammans med både en svensk och en engelskspråkig iransk guide. 


Sista anmälningsdag är 2 september.Historiska Uzbekistan


Uzbekistan är ännu en destination av världsklass som fortfarande kan betraktas som "oupptäckt". Följ med till ett land med urgammal historia, häpnadsväckande byggnadsverk, vidsträckta stäpper och snöklädda berg och inte minst ett genuint och överväldigande välkomnande. Klicka vidare för att se filmer från vår rekognoseringsresa genom landet.


Alla flygresor med Gobban's Culture Services klimatkompenseras.

GOBBAN'S CULTURE SERVICES

Bygg broar, riv murar

Senaste nytt


Anmäl dig till höstens resor till Iran och Georgien


Multikultifest i Lidköping 22 augusti 18:00 på Dinascenen

Kontakta oss


Skäpplandsvägen 21, LGH 1703

414 78 Göteborg

SWEDEN

Email: info@gobbanscultureservices.se

Telefon: +46-738285850


Copyright 2019 @ All Rights Reserved