Kulturresor

KULTUR

RESOR

AKTUELLA RESEPROGRAM


Skräddarsydda resor för den vetgirigeGobban's Culture Services arbetar för att erbjuda ett brett urval av resor till vackra och fascinerande länder utanför allfarvägarna, fulla av kulturmöten. Alla resor arrangeras i samarbete med etablerade och väl betrodda lokala partners och utgår från Landvetters flygplats.


Historiska Uzbekistan


Uzbekistan i Centralasiens hjärta är centrum för de urgamla sidenvägarna. En "oupttäckt" destination av världsklass. Upptäck ett land med urgammal historia, häpnadsväckande byggnadsverk, vidsträckta stäpper och snöklädda berg och inte minst ett genuint välkomnande. Både svensk och uzbekisk guide.


OBS Resan skjuts på framtiden pga osäkerheten kring Corona-epidemin.Det bästa av Georgien


Upplev storslagen natur - från snötäckta bergstoppar till badstränder och teodlingar, de urgamla klostren, maten och gästfria människorna. Med både svensk och georgisk reseledare. Vi börjar i den gemytliga huvudstaden Tbilisi och avslutar i den moderna kuststaden Batumi vid Svarta havskusten. 


OBS Resan skjuts på framtiden pga osäkerheten kring Corona-epidemin.Iran


Iran är ett fascinerande land med mycket att upptäcka. För närvarande har vi inga planerade gruppresor dit, men genom vår lokala partner erbjuder vi högkvalitativa individuella resor med engelskspråkiga guider. Hör av dig för mer information (klicka för kontakt). Som förberedelse kan du läsa på om landet i vårt innehållsrika avsnitt om geografi, kultur, mat och mycket mer


Flyg, lokaltransport och hotell är klimatkompenserade i samarbete med South Pole


Copyright 2019 @ All Rights Reserved

GOBBAN'S CULTURE SERVICES

Bygg broar, riv murar

Senaste nytt


Anmäl dig till 2020 års resor till Uzbekistan och Georgien


Gobban's Culture Services föreläsning om  Uzbekistan i Kulturhuset Blå stället 13 februari kl 18:00

Kontakta oss


Övre Hallegatan 2B, 1202

417 13 Göteborg

SVERIGE

Email: info@gobbanscultureservices.se

Telefon: +46-738285850

Denna hemsida använder cookies. Genom att använda hemsidan så accepterar du användningen av cookies.

Acceptera