Kulturresor

KULTUR

RESOR

AKTUELLA RESEPROGRAM


Skräddarsydda resor för den vetgirigeGobban's Culture Services arbetar för att erbjuda ett brett urval av resor till vackra och fascinerande länder utanför allfarvägarna, fulla av kulturmöten. Alla resor arrangeras i samarbete med etablerade och väl betrodda lokala partners och utgår från Landvetters flygplats.


Historiska Uzbekistan


Uzbekistan i Centralasiens hjärta är centrum för de urgamla sidenvägarna. En "oupttäckt" destination av världsklass. Upptäck ett land med urgammal historia, häpnadsväckande byggnadsverk, vidsträckta stäpper och snöklädda berg och inte minst ett genuint välkomnande. Både svensk och uzbekisk guide.


OBS Resan skjuts på framtiden pga osäkerheten kring Corona-epidemin.Det bästa av Georgien


Upplev storslagen natur - från snötäckta bergstoppar till badstränder och teodlingar, de urgamla klostren, maten och gästfria människorna. Med både svensk och georgisk reseledare. Vi börjar i den gemytliga huvudstaden Tbilisi och avslutar i den moderna kuststaden Batumi vid Svarta havskusten. 


OBS Resan skjuts på framtiden pga osäkerheten kring Corona-epidemin.Iran


Iran är ett fascinerande land med mycket att upptäcka. För närvarande har vi inga planerade gruppresor dit, men genom vår lokala partner erbjuder vi högkvalitativa individuella resor med engelskspråkiga guider. Hör av dig för mer information (klicka för kontakt). Som förberedelse kan du läsa på om landet i vårt innehållsrika avsnitt om geografi, kultur, mat och mycket mer