Om oss

OM OSS

VARFÖR VÄLJA GOBBAN'S CULTURE SERVICES?

 

Gobban's Culture Services kan som interkulturell konsultfirma erbjuda unika tjänster med en personlig prägel. Företaget har kompetens från mångårigt internationellt arbete och erfarenhet av resor i nära 70 länder. Arbetet bygger på forskning och kunskap från relevanta universitetsutbildningar och företaget kan därigenom erbjuda en verklighetsförankrad världsbild och kulturförståelse. Med erfarenhet av kulturmöten både i Sverige och utomlands och med arbetsspråken svenska, engelska och persiska kan Gobban’s Culture Services nå breda målgrupper. Vi har även erfarenhet inom asylfrågor. Företaget vill arbeta nära tillsammans med dig som kund och om den egna kompetensen inte skulle räcka till så kan Gobban’s Culture Services genom sitt breda nätverk bidra med rätt kontakter.

 

 

 

VEM ÄR GOBBAN?

 

Gobban’s Culture Services är en enskild firma driven av Gabriel ”Gobban” Brunegård. Han har alltid haft ett stort intresse för andra länder och kulturer och hoppas kunna knyta människor samman över kultur- och språkgränser. Med utgångspunkten att vi har mest att lära i mötet med dem som är som minst lika oss själva drivs han av en övertygelse om att världen blir bättre ju mer människor möter varandra.

VI HITTAR LÖSNINGAR TILLSAMMANS

 

Gobban's Culture Services vill arbeta nära sina kunder och hitta lösningar tillsammans med er. Företaget kan ta sig an de flesta typer av uppdrag inom den interkulturella sektorn och samarbetar även gärna med andra aktörer. Med bas mitt i den mångkulturella Göteborgsförorten Hammarkullen är företaget redo att ta sig an uppdrag både runt om i landet och ute i världen. Skriv eller ring och beskriv uppdraget så kan vi söka nya lösningar tillsammans.

Senaste nytt

 

Föreläsning om Georgien 7e mars i Kulturhuset Blå Stället, Angered

 

Anmäl dig till höstens och vårens resor till Iran och Georgien

GOBBAN'S CULTURE SERVICES

Bygg broar, riv murar

Kontakta oss

 

Bredfjällsgatan 54

424 35 Angered

SWEDEN

Email: info@gobbanscultureservices.se

Telefon: +46-738285850

 

Copyright 2019 @ All Rights Reserved